formare sandplay

In jos

formare sandplay

Mesaj  admpsiholog la data de Joi Noi 18, 2010 11:01 pm

Asociatia pentru Promovarea Psihoterapiei impreuna cu Universitatea Spiru Haret Bucuresti organizeaza o formare in Sandplay Therapy la Bucuresti, in luna noiembrie 2009. Cursul este creditat de Colegiul Psihologilor din Romania cu 20 credite.

Formator este dr. Barbara A. Turner, terapeut atestat, formator si supervizor STA (Sandplay Therapists of America), autoarea lucrarii „Handbook of Sandplay Therapy".

La finalul fiecarui modul cursantii primesc Certificate of Completion eliberat de Dr. Barbara Turner si recunoscut de STA, ISST si PTI, iar la finalul formarii cursantii primesc Certificat de Practica in Sandplay eliberat de Play Therapy International (PTI). detalii pe www.roapp.ro .Programul de formare pe care il va coordona in Romania se va desfasura pe parcursul a 2 ani si cuprinde:

40 ore de teoretice
15-30 sedinte personale (procesul personal va dura 1-2 ani)
25 ore de supervizare
La finalul cursurilor participantii primesc Certificate of Completion pe baza carora vor aplica la finalul programului in cadrul S.T.A. (Sandplay Therapists of America) pentru statutul de Sandplay Parctitioner. La ora actuala S.T.A. este singura organizatie de Sandplay Therapy din lume care ofera formare pentru nivelul Sandplay Practitioner.

In noiembrie 2010, puteti participa la urmatoarele etape ale formarii:

40 de ore teoretice
5 sedinte personale
Taxe de participare:

1100 euro pentru 40 de ore de curs teoretic si 5 sedinte personale
550 euro daca doriti sa participati doar la cursul teoretic
Detalii si inscrieri, pe www.roapp.ro.

Intrucat a fost solicitata aceasta informatie, atasez pentru intregul grup datele referitoare la acreditarea programului din noiembrie:

Aviz profesional Nr. RF-I-B-6 din 01.06.2009 in conformitate cu dispozitiile art. 45 si 52 alin. 1 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 213/2004, aprobate prin H.G. nr. 788/2005, la propunerea Comisiei de Psihologie Clinica si Psihoterapie, Comitetul Director hotaraste: avizarea profesionala a formei de pregatire: Univ. Spiru Haret, Bucuresti Facultatea de Psihologie cu sediul in Bucuresti, pentru desfasurarea urmatoarelor activitati de formare profesionala a psihologilor: "Formare in metoda sandplay, cu recunoastere internationala", Nr. de credite acordat: 20.

admpsiholog
Admin

Mesaje : 6
Data de înscriere : 18/11/2010
Varsta : 39
Localizare : BUCURESTI

Vezi profilul utilizatorului http://sandplay.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum